Kalkulácia a účtovanie obedov v JÚ a v PÚ

Zamestnávateľ zabezpečuje stravovanie pre zamestnancov dodávateľským spôsobom. Cena obeda bez DPH je 3,50 €. Po skončení mesiaca zamestnávateľ dostane faktúru za dodané obedy. Ako má správne stanoviť kalkuláciu ceny pre zamestnanca? Aký je postup pri účtovaní v podvojnom a v jednoduchom účtovníctve? Zamestnávateľ je platiteľom dane z pridanej hodnoty.

Dátum publikácie:6.5.2016
Autor:Ing. Iveta Kolenová
Právny stav od:1.1.2003

 

 

Vážený návštevník,
prístup do tejto sekcie majú len registrovaní užívatelia 
s predplateným prístupom.

Prihlásiť

 

 

Nemáte prihlasovancie údaje?

Ročný prístup si môžete objednať v našom e-shope:

Cena: 231,00 € s DPH

Objednať ročný prístup v e-shope zakon.sk

Výhody predplateného prístupu nájdete v časti O PORTÁLI

PRÉMIOVÝ PRÍSTUP NA 7 DNÍ ZDARMA! Stačí sa zaregistrovať: 

 

Súvisiace právne predpisy ZZ SR

Súvisiace príklady z praxe

Súvisiace odborné články

Funkcie

Partner