www.skdp.sk

Kalkulácia a účtovanie obedov v JÚ a v PÚ

Otázka:

Zamestnávateľ zabezpečuje stravovanie pre zamestnancov dodávateľským spôsobom. Cena obeda bez DPH je 3,50 €. Po skončení mesiaca zamestnávateľ dostane faktúru za dodané obedy. Ako má správne stanoviť kalkuláciu ceny pre zamestnanca? Aký je postup pri účtovaní v podvojnom a v jednoduchom účtovníctve? Zamestnávateľ je platiteľom dane z pridanej hodnoty.

 

Vážený návštevník,
prístup do tejto sekcie majú len registrovaní užívatelia portálu
s predplateným prístupom.

 

 notebook-dc-orez

Prečo Daňové centrum?

Pozrite si výhody plateného prístupu.

 

Registračný formulár nájdete na tomto odkaze: REGISTRÁCIA


V prípade, že ste registrovaný na portáli www.epi.sk, www.pp.sk, www.vssr.sk, www.danovecentrum.sk, www.mzdovecentrum.sk, www.manazerskecentrum.sk,www.profivzdelavanie.sk alebo www.zakon.sk môžete na prihlásenie použiť prihlasovacie meno a heslo z týchto portálov.

Súvisiace právne predpisy

AUTOR

Ing. Iveta Kolenová

Na popise autora pracujeme. Ďakujeme za vašu trpezlivosť.

Dátum publikácie

06.05.2016

Právne oblasti

Daň z pridanej hodnoty
Daň z príjmov
Jednoduché účtovníctvo
Podvojné účtovníctvo