Kalkulácia a účtovanie obedov v JÚ a v PÚ

Zamestnávateľ zabezpečuje stravovanie pre zamestnancov dodávateľským spôsobom. Cena obeda bez DPH je 3,50 €. Po skončení mesiaca zamestnávateľ dostane faktúru za dodané obedy. Ako má správne stanoviť kalkuláciu ceny pre zamestnanca? Aký je postup pri účtovaní v podvojnom a v jednoduchom účtovníctve? Zamestnávateľ je platiteľom dane z pridanej hodnoty.

Dátum publikácie:6.5.2016
Autor:Ing. Iveta Kolenová
Právny stav od:1.1.2003

 

 

Vážený návštevník,
prístup do tejto sekcie majú len registrovaní užívatelia 
s predplateným prístupom.

Prihlásiť

 

banner_DC3_7-dni-zdarma_465x150

 

Súvisiace právne predpisy ZZ SR

Súvisiace odborné články

Súvisiace príklady z praxe

Funkcie

Partner