www.skdp.sk

Zúčtovanie stravovania zamestnancov v stravovacom zariadení zamestnávateľa

Otázka:

Zamestnanci sa stravujú v reštaurácii, kde pracujú. Ako má zamestnávateľ zúčtovať stravné, ktoré zaplatia zamestnanci? Musí sa úhrada za stravu urobiť cez ERP alebo stačí úhradu zúčtovať prostredníctvo PPD a odviesť DPH?

 

Vážený návštevník,
prístup do tejto sekcie majú len registrovaní užívatelia portálu
s predplateným prístupom.

 

 

Nemáte prihlasovacie údaje?

Ročný prístup si môžete objednať v našom e-shope:

Cena: 198,72 € s DPH

Výhody predplateného prístupu nájdete v časti Portál Daňové centrum

 

Zaregistrujte sa a vyskúšajte si Daňové centrum na 7 dní ZDARMA!

Registračný formulár nájdete na tomto odkaze: REGISTRÁCIA

Bezplatné testovanie platí len pre nových užívateľov.
V prípade, že ste registrovaný na portáli www.epi.sk, www.pp.sk, www.vssr.sk, www.danovecentrum.sk, www.mzdovecentrum.sk, www.manazerskecentrum.sk,www.profivzdelavanie.sk alebo www.zakon.sk môžete o bezplatné testovanie požiadať prostredníctvom e-mailu na sluzby@pp.sk  alebo telefonicky na čísle 041/70 53 222.

AUTOR

Ing. Tatiana Mičíková

Tatiana Mičíková_grey_bck_ 120x180.jpg

Poradca v oblasti daní a účtovníctva. Desaťročná prax v ekonomickej oblasti, konzultácie v súvislosti s účtovníctvom, jeho kontrolou, práca s ekonomickým softvérom, písanie odborných článkov, lektorská prax  a tiež dvanásťročné skúsenosti v oblasti účtovníctva. Denne poskytuje odborné poradenstvo desiatkam našich klientov.

Dátum publikácie

02.08.2016

Právne oblasti

Podvojné účtovníctvo