Zahraničná pracovná cesta a krátenie stravného

Zamestnanec nastúpil 5. 6. 2023 na zahraničnú služobnú cestu do Poľska, začal služobnú cestu o 12:00 hod. na Slovensku, o 12:50 hod. prekročil hranicu s Českou republikou, hranicu s Poľskom prekročil o 18:27 hod., teda stravné je vypočítané podľa počtu hodín strávených v ČR, pretože tam strávil v daný deň najviac času, v sume 300 CZK. Zamestnanec mal po príchode do Poľska poskytnutú bezplatnú večeru. Akým spôsobom vypočítať krátenie stravného za večeru?

Dátum publikácie:24. 10. 2023
Autor:Ing. Zuzana Uríková
Právny stav od:1. 1. 2009


 

 

 

 

 

Vážený návštevník,
prístup do tejto sekcie majú len
UŽÍVATELIA PORTÁLU S PREDPLATENÝM PRÍSTUPOM.

 

 

Nemáte predplatený prístup?

Získajte prístup k celému obsahu, funkciám a službám:

 

Viac ako 12 000 aktuálnych dokumentov

Viac ako 90 aktuálnych videoškolení s obľúbenými lektormi

Tím odborníkov na telefóne a online chate každý pracovný deň

Pravidelné Online / Video rozhovory s odborníkmi

Osobný profil s Vašimi záložkami, históriou, poznámkami...

Mesačný prehľad najdôležitejších informácií e-mailom

 

Cena (ročný prístup): 499,38 € s DPH (406 € bez DPH)

 

Všetky výhody predplateného prístupu nájdete v časti O PORTÁLI

 


 

Chcete mať pravidelné informácie o novinkách a aktuálnej ponuke?

Prihláste sa na odber noviniek e-mailom.


Autor: Ing. Zuzana Uríková

Súvisiace komentované ustanovenia

Súvisiace príklady z praxe

Súvisiace aktuality

Súvisiace usmernenia, pokyny, nariadenia

Súvisiace odborné články

Súvisiace právne predpisy ZZ SR

Funkcie

 

 

Partner

cookies24x24  Súhlas s použitím cookies

Táto webová stránka používa rôzne cookies pre poskytovanie online služieb, na účely prihlásenia, poskytovania obsahu prostredníctvom tretích strán, analýzu návštevnosti a iné. V súlade s platnou legislatívou, prosíme, o potvrdenie súhlasu alebo nastavenie Vašich preferencií.

Pamätajte, že súbory cookies sú užitočné pre rôzne užívateľské nastavenia a ich odmietnutím sa môže znížiť Váš užívateľský komfort.

Viac informácií o cookies.